EHBO basiscursus

Basis Eerste Hulp

Regelmatig organiseren wij een basis opleiding EHBO voor het behalen van een door het Oranje Kruis gecertificeerd diploma. Deze cursus kan alleen gegeven worden wanneer er voldoende aanmeldingen zijn (minimaal 8 en maximaal 12 personen).

Heb je hiervoor belangstelling laat dit dan weten. Hiervoor kun je een mail sturen aan ehbovereniginghoevelaken@gmail.com. Zodra er dan een nieuwe cursus georganiseerd gaat worden, krijg je hierover bericht.

Al onze examens worden conform de richtlijnen van het Oranje Kruis afgenomen. Deze landelijke organisatie is belast met het opstellen en naleving van de regels voor een geldig EHBO-diploma. In dit diploma is ook kinder EHBO opgenomen.

De kosten voor een nieuwe cursus zullen ca € 280,00 bedragen.
Tip: Vraag bij je zorgverzekeraar naar eventuele vergoedingsvoorwaarden.

Bij het cursusgeld is inbegrepen:

* Inschrijfgeld
* Lesboek
* Oefen-/lesmateriaal
* Reanimatie / AED training
* Examenkosten (1x)

De cursus wordt gegeven door een ervaren instructeur. Tevens wordt er medewerking verleend door iemand vanuit de organisatie LOTUS (Landelijke Organisatie Tot Uitbeelding Slachtoffers).

Wil je je diploma geldig houden, dan dien je jaarlijks de herhalingslessen te volgen.
De kosten voor de herhalingslessen en (zo nodig) het verlengen van je diploma is inbegrepen in het lidmaatschap van EHBO Hoevelaken.

Wil je je opgeven of heb je nog vragen stuur dan een e-mail naar EHBO vereniging Hoevelaken.