Evenementen Ondersteunings-aanvraag

EHBO vereniging Hoevelaken verleend ondersteuning bij verschillende evenementen zoals bijvoorbeeld: de avondvierdaagse, Koningsdag, Dorpsdag en diverse sportwedstrijden.

Wat je moet weten als je EHBO-ers aanvraagt voor jou evenement:

Regels t.b.v. het posten bij evenementen:

1. Een post wordt vervuld door een team van 2 EHBO-ers. Hier is voor gekozen om de veiligheid van de EHBO-ers, het slachtoffer en de omstanders te kunnen garanderen. De EHBO-ers hebben elkaar dan als back-up en als er 1 bezig is met het slachtoffer kan de ander de omstanders zo nodig tot afstand manen.

2. De inzet van de EHBO-ers gaat per team en per uur met een minimum van 2 uur.

3. De kosten bedragen 15 euro per uur per team. De vereniging biedt je hiervoor goed opgeleide EHBO-ers die goed uitgeruste hulpverleningstassen meebrengen. Voor eventuele gebruikte materialen wordt geen extra bedrag in rekening gebracht.

4. Er zal een AED apparaat meegebracht worden tijdens het ondersteunen.
Alle EHBO-ers zijn opgeleid en bevoegd om deze te kunnen en mogen gebruiken.

5. De EHBO-ers die komen posten verlenen hun diensten geheel belangeloos.
De EHBO-ers hebben recht op een goede werkplek/standplaats op een centraal gelegen plek en dienen voorzien te worden van koffie/thee en evt. een versnapering.
Mocht het tijdens een post etenstijd zijn, dan is het wenselijk dat de EHBO-ers hiervan kosteloos gebruik kunnen maken, tenzij anders is afgesproken.

6. De leden van onze vereniging zijn niet verplicht om te posten en daarom kan EHBO vereniging Hoevelaken niet bij voorbaat een bezettingsgarantie geven.
Uiteraard doet EHBO vereniging Hoevelaken altijd zijn uiterste best om een complete bezetting te realiseren.

7. Daarom moet een aanvraag minimaal 6 weken voor het evenement ingediend zijn. Deze aanvraag moet voorzien zijn van de datum, tijd, plaats, aard van het evenement en de verwachte aantallen bezoekers.
Aanvragen kunnen ingediend worden via: ehbovereniginghoevelaken@gmail.com.

8. Tevens dient bij een aanvraag de contactpersoon met telefoonnummer en het factuuradres opgegeven te worden.